WEIKI - Probiotika pro zeleninu 250 ml

Kód: N02
Neohodnoceno
223 Kč 184,30 Kč bez DPH
Skladem
 

Probiotika pro zeleninu (weiki 02)

Ke zdravému růstu, odolnosti, vitalitě a plodnosti potřebuje zelenina miliardy užitečných mikroorganismů. Podobně jako my lidé. Jenže prospěšných bakterií je většinou málo. A od toho jsou tady probiotika weiki. Pomocí laktobacilů a dalších užitečných bakterií weiki zelenina lépe zakoření, poroste a nasadí více květů. Vy sklidíte větší úrodu a sladší rajčata nebo papriky a rostliny budou celkově v lepší kondici. Výsledky uvidíte už po měsíci.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Namíchali jsme speciální směs přátelských bakterií, které si rozumějí se zeleninou všech druhů, tvarů i barev.

Ocení ji například

rajče, paprika, okurka, cuketa, dýně, lilek, salát, kedluben, ředkev, mrkev, celer, petržel, řeřicha, cibule, červená řepa, květák, brokolice, zelí, kapusta.


Co jsou probiotika pro zeleninu a jak fungují?

Rostliny se moc neliší od nás. V lidském těle žijí miliardy mikroorganismů s obrovským vlivem na naše zdraví, odolnost i pohodu. Totéž platí pro rostlinnou říši. I v těle rostlin žijí miliardy neviditelných užitečných pomocníků. Kořeny jsou ponořené do půdního bakteriálního světa, který zelenině pomáhá přijímat živiny, růst, přizpůsobit se změnám a chrání ji před nemocemi i stresem. Za to rostliny užitečným bakteriím servírují potravu v podobě cukru z kořenových výměšků.

Užitečných bakterií ale bývá z různých důvodů málo a všude číhají patogeny, které mohou mít na zeleninu devastující vliv. Probiotika weiki se sedmi kmeny pečlivě zvolených, vzájemně se podporujících užitečných bakteriálních kmenů se postarají o to, aby bylo užitečných bakterií zase dost, vaše zelenina dokázala odolat patogenům a aby skvěle prospívala.

Posílením tábora užitečných bakterií zkrátka zelenině zajistíme snazší život. Výsledek? Lepší zdraví rostlin a větší a kvalitnější sklizeň.

Jak weiki pro zeleninu používat?

Je to úplně jednoduché. Vyndejte lahvičku z tuby, protřepejte a jedno víčko roztoku weiki vlijte do konvice se sedmi litry vody. Zamíchejte a hotovo. Zeleninu zalijte nebo jí dopřejte probiotickou spršku přímo na listy, květy, nebo dokonce plody.

Dávkování můžete upravit podle počasí, když je sucho, dáte víc vody, když hodně prší, stačí ředit méně. Zálivku nebo postřik opakujte asi jednou za 10 až 14 dní.

Pro představu: Jedna lahvička probiotik pokryje spotřebu třeba 12 velkých rajčatových keřů nebo cca 10 m2 zeleninového záhonku na celou sezonu.

Viditelné výsledky se objeví už po třetí až čtvrté zálivce nebo postřiku. Zelenina bude celkově vitálnější a čeká vás větší a kvalitnější úroda.


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: