Ovocné dřeviny (jádroviny a peckoviny), Strana 2

Výpis článků

Puchrovitost slivoně

Puchrovitost slivoně Popis: Po odkvětu dochází k nápadnému zvětšování a prodlužování napadených plo...

Pilatka švestková

Pilatka švestková a žlutá Popis:Způsobuje červivost mladých plodů. Na mladých plodech těsně po odkv...

Obaleč švestkový

Obaleč švestkový Popis: Způsobuje červivost plodů. Postižené plody jsou měkčí, často se dříve zbarv...

Moniliová spála květů peckovin (úžeh)

Moniliová spála květů peckovin (úžeh) Popis: Květy hnědnou a zasychají. Napadené jsou také větévky,...

Moniliová hniloba plodů švestky

Moniliová hniloba plodů slivoně Popis: Napadány jsou především květy v průběhu kvetení a dozrávajíc...

Rakovinné odumírání peckovin

Rakovinné odumírání peckovin Popis: Na větvích a kmenech nejčastěji v místech větvení nebo poranění...

Padlí broskvoňové

Padlí broskvoňové Popis: Napadá listy, letorosty a hlavně plody. Na mladých listech bělavé nebo růž...

Kadeřavost broskvoně

Kadeřavost broskvoně Popis: Na mladých listech zpočátku mírně vypouklé světle zelené nebo červené s...

Strupovitost hrušně

Strupovitost hrušně Popis: Převážně na spodní, ale i na horní straně listů a na plodech vznikají sa...

Rez hrušně

Rez hrušně (rzivost hrušně) Popis: Na vrchní straně listů se objevují počátkem léta červené až oran...

Ovládací prvky výpisu

28 položek celkem